Dodaj u Favorite

USLUGE:


* VIDEO NADZOR

* KONTROLA PRISTUPA

* PROTIVPOŽARNI SISTEMI

* INTERFONI

* DALJINSKE KAPIJE

* ALARMNI SISTEMI
PROTIVPOŽARNI SISTEMI

Vrednosti pojedinaca i organizacija koje su izložene bezbedonosnim rizicima cuvamo najkvalitetnijim protivpožarnim sistemima. Oprema koju distribuiramo i strucno instaliramo je vrhunskih proizvodaca i poseduje neophodne ateste! Nesrece pri kojima dolazi do požara, ugroženih života i imovine zahtevaju savršenu tehniku i besprekorne signalizacione sisteme, strucnost timova i vrhunsku opremu. DIV Security koristi visoko kvalitetne detektore, centralne jedinice za obradu, uredaje za signalizaciju, automatizaciju i dojavu požara. Upotrebljavamo klasicne sisteme kod kojih centrala ima više ulaza ili zona, a na svaku zonu se spaja više detektora, tako da centrala signalizira požar neke zone, u koliko neki od detektora u zoni detektuje požar. Ugradujemo i adresibilne sisteme koji rade na principu tackaste detekcije odnosno gde svaki detektor ima svoju adresu. Pored njih koristimo i analogno-adresibilne uredaje koji su moderniji, sigurniji, brži i osjetljiviji zbog mogucnosti podešavanja alarmnog nivoa svakog detektora, jer se prilagodavaju uslovima okoline i javljaju tacnu lokaciju požara.
Centrale
Detektori
Javljači
Sirene
Moduli
Oprema

Gradevinski objekti po zakonu o protivpožarnoj zaštiti su obavezani da budu opremljeni sistemima za dojavu požara, što naše klijente stavlja u prvi plan i na listu najcešce primenjenih sistema za tehnicku zaštitu. U zavisnosti od Vaših potreba i izgleda gradevinskih objekata na koji želite da implementirate sistem, u prilici smo da Vam ponudimo rešenja u vidu konvencionalnih i adresabilnih sistema. Greška u ovoj oblasti poslovanja se neoprašta, pa vam stoga nudimo najkvalitetniju opremu poznatih svetskih proizvodaca.

Zašto protivpožarni sistemi?
• Preventivna zaštita od požara!
• Zakonska obaveza!
• Pravovremena dojava!
• Alarmiranje okoline!
• Tehnicka zaštita!
• Pouzdanost sistema!
• Standard poslovanja!


Pružamo kompletna projektna rešenja za zaštitu objekata svih velicina i objekata sa posebnim zahtevima, od najmanjih privatnih stanova do velikih industrijskih postrojenja. Sigurni da ste sigurni?Mi obezbedjujemo apsolutnu sigurnost! Pružamo kompletna projektna rešenja za zaštitu objekata svih velicina i objekata sa posebnim zahtevima, od najmanjih privatnih stanova do velikih industrijskih postrojenja. Kompletna ponuda adresibilnih i konvencionalnih centala, modula, detektora, sirena, javljca i konzola.
Div Security