Dodaj u Favorite
    INTERFONI - BRAVARSKI RADOVI
    GALEIJA STRANA : 1
elektricna_interfon_brava
ELEKTRIČNI PRIHVATNIK - Električni prihvatnik ili brava, više proizvođača OPENER&CLOSER, FEB, CISA, DABEL...Više modela, zavisnosti od tipa vrata, sa impulsom(mikro-prekidač koji nakon pobude brave omogućuje jedan ulazak bez vremenskog ograničenja) ili bez njega, skriven ,,pin" za odbravljivanje(stalno otključana)vrata.
automat_vrata_interfon
HIDRAULIČNI ZATVARČ-AUTOMAT ZA VRATA - Popularni ,,Diplomat", hidraulični zatvarač vrata, proizvodi se u više dimenzija-veličina(po težini vrata koja treba da zatvara), za metalna, PVC, aluminijumska, drvena vrata .Poseduje dva ventila uz pomoću kojih se vrši štelovanje brzine vrata i visine kočnice(momenat zaustavljana vrata).
kvaka_kugla_interfon
KVAKA I POVUKA (KUGLA) - Vitalni elemet automatizacije (prilagođavanja) ulaznih vrata objekata na kojima postoji interfonski sistem.Kao mehanički element, u praksi se pokazao dugotrajnijim i za upotrebu boljim rešenjem u odnosi na testere i cilindre sa ,,burencetom".
interfonska_brava_servis
MEHANIČKA BRAVA -Posebana interfonska mehanička brava sa trećim potezom(okretom cilindra na levo uvlači se ,,jezčak").Veoma bitan element u sistemu automatizacije interfonskih vrata, brava prilagođena velikom broju otvaranja, više dimenzija i tipova prilagođene svim tipovima vrata, metalna, drvena, alu, pvc.
cilindar_interfon_servis
CILINDAR - Cilindar za ulazna vrata zgrade vitalni element u interfonskim sistemima, više dimenzija zavisnosti od dubine i tipa vrata, različitih proizvođača Titan, Elzet, Cisa, sa ojačanim čeličnim pinovima i mehanizmom predviđen za veliki broj otvaranja vrata sa ,,burencetom" ili bez njega.
reza_vrata_interfon
REZA ZA VRATA -Reza za fiksiranje krilnih vrata.Kod interfonskih sistema veoma je važno da nepokretni deo vrata (u koliko su dvokrilana) bude čvrsto fiksiran, što omogučuje tiho, usklađeno i glatko zatvaranje vrata.Fiksiranje se postiže kvalitetnim rezama i pravilnom montažom od strane naših stučnjaka iz oblasti bravarije.
KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE OSTALE FOTOGRAFIJE NAŠIH REFERENCI I OPREME
Div Security