Dodaj u Favorite
    VIDEO NADZOR - KABLOVI
    VIDEO NADZOR - KABLOVI
koaksialni_kabl_rg59
KOAKSIALNI KABL RG-59 - Specifična vrsta koasialnog kabla koji se koristi kao standardni kabl za prenos video signala u inplementaciji analognih sistemima video nadzora, impedance 75 ohm(oma).Koristi se u dužinama maksimalno do 300 metara.Dostupan u crnoj boji.
coaksialni_kabl_dc
BNC-DC KABL - Koaksialni i napojni kabl sa fabričkim konektorima, BNC muško-muškim (75 ohm za video signal) i DC muško-ženskim za napajanje kamere.Dostupan u beloj boji u dužinama 10, 15, 20, 30 i 50 metara.
utp_kabl
UTP KABL - Mrežni kabl, koristi se u strukturnom kabliranju računarskih mreža, analognih (sa video balun- om) i digitalnih (IP) sistema video nadzora, u više kategorija za spoljašnju i unutrašnju montažu.
oaksialni_kabl_rg59
KOAKSIALNI KABL RG-59 + 2X0.75 - Specifična vrsta koasialnog kabla koji se koristi kao standardni kabl za prenos video signala u inplementaciji analognih sistemima video nadzora, impedance 75 ohm(oma).Koristi se u dužinama maksimalno do 300 metara, sa naponskim kablom preseka 2x0.75mm.Dostupan u beloj i crnoj boji.
rg_174
KOAKSIALNI KABL RG 174 - Mikro-koaksialni kabl , malog poprečnog preseka, koristi se kod analognih sistema video nadzora za prenos video signala, impedance 75 ohm(oma). Dostupan u crnoj boji.
opticki_kabl
OPTIČKI KABL -Kabl koji se koristi, pri instalaciji velikih sistema (velikog broja kamera od tačke A do tačke B), video nadzora, telekomunikacije, računarskih mreža, koje je moguće istovremeno pustiti kroz isti kabl uz pomoć konvertora.
KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE OSTALE FOTOGRAFIJE NAŠIH REFERENCI I OPREME
Div Security