Dodaj u Favorite
    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA DVR KARTICE ZA RAČUNARE
    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA DVR KARTICE ZA RAČUNARE
geovision_kartica_beograd
GEOVISION PC KARTICA SERIJA 250 - PC kartica za video nadzor, 12 frejmova po sekundi, GeoH264,
GeoMPEG4-ASP, nadzor putem Interneta 6 video kanala, 1 audio kanal, sa software-om.
geovision_beograd
GEOVISION PC KARTICE SERIJE 800 - PC kartica za video nadzor, 100 frejmova po sekundi, GeoH264,
GeoMPEG4-ASP, Rezolucije Full D1, Half D1, CIF, nadzor putem Interneta u varijanti 4 video kanala - 4 audio kanala , 8 video kanala - 4 audio kanala i 16 video ulaza-4 audio ulaza, softver za iPhone i Android uređaje, PCI-E slot.
geovision_ugradnja
GEOVISION PC KARTICE SERIJE 1240 - PC kartica za video nadzor, prikaz 400 frejmova po sekundi,
snimanje 200 frejmova po sekundi, GeoH264, GeoMPEG4-ASP,
Rezolucije Full D1, Half D1, CIF, nadzor putem Interneta, varijanta za 8 ili 16 video-audio kanala,TV izlaz,PCI i PCI-E

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA NAPAJANJA
napajanje_za_kameru
NAPAJANJE ČOPERSKO 500mA - Stabilisani čoperski ispravljači napona (napajanja za kamere) 220VAC/12VDC, od 500mA.
centralizovano_napajanje
NAPAJANJE ČOPERSKO 3/A - Stabilisani čoperski ispravljači napona (napajanja za kamere) 220VAC/12VDC, 3A (Ampera).
napajanje_za_kamere
NAPAJANJE ČOPERSKO 2A ili 3A - Stabilisani čoperski ispravljači napona (napajanja za kamere) 220VAC/12VDC, od 2A ili 3A (Ampera) u metalnom kućištu za više kamera, sa potenciometrom (mogućnošću podešavanja napona od 11~13.5 Volti)
centralizovano_napajanje
CENTRALIZOVANO NAPAJANJE 5A- Centralizovana čoperska napajanja za 8 (5A) kamera, u metalnom kućištu sa regletama i osiguračima za svaku kameru posebno. Napajanje ima mogućnošću podešavanja napona od 11~13.5 Volti.

VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA- RF MODULATORI
rf_modulator_beograd
RF MODULATOR SA POJAČIVAČEM - RF modulator, konvertuje kompozitni video signal u radio frekvencionalni i distribuira u sisteme kablovske televizije.Modulator poseduje pojačavač signal.Proizvodi se u varijanti sa duplom konverzijom.RF modulator za SBB, IKOM, RADIUS VEKTOR, KDS kablovske operatere.

VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA- PRENOS SIGNALA PUTEM UTP KABLOVA
video_balun
VIDEO BALUN TRASMITER- Video balun trasmiter (balun kod kamere), transformator impendace, koristi se za prilagođavanje impedance UTP kabla (50 oma), na impedacu kompozitnog video signala ( 75 oma).
video_balun
VIDEO BALUN (PAR)- Video balun, transformatori impendace, koristi se za prilagođavanje impedance UTP kabla (50 oma), na impedacu kompozitnog video signala ( 75 oma). Koriste se u paru (za jednu kameru), transmiter i resiver, koriste se u dužinama do 600 metara bez pojačanja signala.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA ILUMINATORI IC REFLEKTORI
ir_reflektor_led
IR ILUMINATOR (REFLEKTOR) - Infra-crveni reflektor, namenjen je poboljšanju osvetlenja video snimka, pri izuzetno smanjenom intenzitetu osvetlenja. Više varijanti dometa i širine ugla, od 30 metra (60°). Nevidljiv za ljudsko oko, radne temperature -50 do +70C.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA MIKROFONI
audio_modul_mikrofon
AUDIO MODUL - Audio modul, mikrofon za kamere, izlazna snaga 2V p-p, 12Vdc, 10mA, osetljivost -66dB, dimenzije 24 x 8 mm, sa izvedenim kablićem 50 cm.

     VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA POJAČIVAČI SIGNALA - DISTIBUTERI
video_distributer_pojacavac
VIDEO DISTRIBUTER -Pojačavač i razdelnik video signala u više varijanti od 1 ulaz 2 izlaza i 1 ulaz 4 izlaza.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA ZA POKRETNE KAMERE
pan_titl_controller
PAN TILT ZUM KONTROLER- U više varijanti za jednu ili više kamera, automatski ili manuelni mod.Napajanje 220V, različitih dimenzija sa džojstikom ili bez njega.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA OPTIKE VARI-FOCAL BOARD
varifokalni_objektiv
VARI-FOKALNI OBJEKTIVI ZA KAMERE TIPA BOX -Vari-fokalni objektivi sa auto-irisom(automackom redukcijom količine svetla) ili bez njega u rasponu širine uglova od 2.9mm-8.2mm(95.0º-35.6ºstepeni),2.8mm-12mm,(98.2º~23.8ºstepeni),3.5mm-8mm(81°~34.5°stepeni), SAMSUNG, PENTAX, FUJIFILM, COMPUTAR...
pinehole_optika_lens
OPTIKA PINHOLE ZA KAMERE TIPA DOME - Fiksni objektiv tipa ,,pinhole" 3.7mm, širine ugla ~90°stepeni, kupolnog oblika, vrh objektiva je veličine vrha hemiske olovke.Pogodna za ugradnju u pozivne table interfonskih sistema, bankomate, za sve situacije kada je neophodno da kamera bude skrivena.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA NOSAČI
nosac_kamere_plasticni
NOSAČ DOM KAMERA -Plastični zidni nosač, za kamere tipa ,,dom".Nosač stoji pod uglom od 90 stepeni, mogučnost skivanja kablova kroz kućište nosača u sivoj boji.
nosac_kamere_metalni
METANI NOSAČ BULLET KAMERA - Univerzalni metalni nosač za kamere tipa,,bullet".Nosač sa dva ,,kolena", štelovanje u tri ose.Pouzdan i jak nosač izrađen od metala, niklovan.
nasac_kamere_dugacki
METANI NOSAČ BULLET KAMERA - Univerzalni teleskopski metalni plafonski nosač za kamere tipa,,bullet" dužina do 1004mm .Nosač sa jednim ,,kolenom", štelovanje u tri ose.Pouzdan i jak nosač izrađen od metala u sivoj boji.
nosac_kamere_bandera
ADAPTIVNI NOSAČ KUĆIŠTA KAMERA - Adaptivni jednostrani nosač za montažu kućišta kamera na stub, izrađen od metala pouzdan i jak u bež boji.
nosac_kamere_kuciste
METALNI NOSAČ KUĆIŠTA KAMERE - Metalni nosač kućišta, dostupni u bež boji.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA KUĆIŠTA
kuciste_kamere
METALNO KUĆIŠTE KAMERA - .Kućište za spoljnu montažu sa grejačem i ventialtorom, nadstrešnica, termozaštićeno, dumenija 147x140x400mm, 230Vac, bež
boja.
nosac_kuciste_kamere
METALNO KUĆIŠTE KAMERA SA NOSAČEM - Kućište za spoljnu montažu sa grejačem i ventilatorom,
nadstrešnica, termozaštićeno,113x106x370mm, 230Vac, bež
boja u kompletu sa zidnim nosačem, kompaktno 230Vac.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA KONEKTORI
bnc_krimp_konektor
BNC KRIMP KONEKTOR - Standarni BNC (muški) konektor u sistemima video nadzora, koristi se za koaksialne kablove tipa RG-59.Konektor koji se krimpuje na kabl i spaja sa ženskim BNC konektorom koji se nalazi na Digitalnim video rekorderima (DVR).
bnc_f_konektor
BNC F KONEKTOR - BNC (muški) - F (ženski) standardni konektor u sistemima video nadzora, koristi se za koaksialne kablove tipa RG-6U.Konektor koji se spaja sa F(muškim) konektorom koji je na kraju koaksialnog kabla a zatim sa ženskim BNC konektorom koji se nalazi na Digitalnim video rekorderima (DVR).
bnc_bnc
BNC - BNC KONEKTOR - Konektor BNC(ženski) - BNC(ženski), koji se koristi za prelaz sa BNC muški na BNC muški.
dc_konektor_kleme
DC KONEKTOR - Dc(muški) konektor standardni konektor za napajanje kamera (jednosmerna struja), sa klemama za priključenje napojnog kabla.
dc_konektro_zenski
DC KONEKTOR - Dc(ženski) konektor koji se nalazi na kamerama, sa kablom.
geovision_ugradnja_beograd
GEOVISION PC KARTICE SERIJE 600/650 - PC kartice za video nadzor, u varijantama od 25 do 50 frejmova po sekundi, od 1 do 16 video kanala i od 1 do 4 audio kanala,prikaz i snimanje do 25fps u D1 rezoluciji,GeoMPEG4 i GeoH264 tipovi kompresije,
nadzor putem Interneta, softver za iPhone i Android uređaje, PCI-E slot.
geovision1120_beograd
GEOVISION PC KARTICE SERIJE 1120 - PC kartica za video nadzor, prikaz 400 frejmova po sekundi,
snimanje 100 frejmova po sekundi, GeoH264, GeoMPEG4-ASP,
Rezolucije Full D1, Half D1, CIF, nadzor putem Interneta varijanta za 8 ili
12 video-audio kanala, TV izlaz, PCI i PCI-E.
geovision_prodaja_cene
GEOVISION PC KARTICE SERIJE 1480 - PC kartica za video nadzor, prikaz 400 frejmova po sekundi,
snimanje 400 frejmova po sekundi, GeoH264, GeoMPEG4-ASP,
Rezolucije Full D1, Half D1, CIF, nadzor putem Interneta 16 video kanala, 16 audio kanala, TV izlaz, PCI i PCI-E.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA NAPAJANJA
napajanje_za_kameru
NAPAJANJE ČOPERSKO 1A i 2A - Stabilisani čoperski ispravljači napona (napajanja za kamere) 220VAC/12VDC, od 1A ili 2A (Ampera).
centralizovano_napajanje
NAPAJANJE ČOPERSKO 5A - Stabilisani čoperski ispravljači napona (napajanja za kamere) 220VAC/12VDC, 5A (Ampera).
napajanje_za_kamere
NAPAJANJE ČOPERSKO 5A - Stabilisani čoperski ispravljači napona (napajanja za kamere) 220VAC/12VDC, od 5A(Ampera) u metalnom kućištu za više kamera, sa potenciometrom (mogućnošću podešavanja napona od 11~13.5 Volti)
centralizovano_napajanje
CENTRALIZOVANO NAPAJANJE 10A- Centralizovana čoperska napajanja za 18 (10A) kamera, u metalnom kućištu sa regletama i osiguračima za svaku kameru posebno. Napajanje ima mogućnošću podešavanja napona od 11~13.5 Volti.

VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA- RF MODULATORI
rf_modulator_beograd
RF MODULATOR - RF modulator, konvertuje kompozitni video signal u radio frekvencionalni i distribuira u sisteme kablovske televizije. Modulator ima LCD displej i izbor kanala na koji će ubaciti signal. Preporučuje se za sisteme sa menje korisnika..RF modulator za SBB, IKOM, RADIUS VEKTOR, KDS kablovske operatere.

VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA- PRENOS SIGNALA PUTEM UTP KABLOVA
balun_resiver
VIDEO BALUN RESIVER - Video balun resiver (prijemnik signala) u varijantama za 4 i 8 video signala. Transformiše impendace, dolaznih video signala (od kamera) putem UTP kablova (50 oma), i prilagođava impedacu na otpornst kompozitog video signal ( 75 oma).Koriste se u dužinama do 2000 metara sa pojačanjem signala.
balun_resiver
VIDEO BALUN RESIVER - Video balun resiver (prijemnik signala) u varijantama za 16 i 32 video signala. Transformiše impendace, dolaznih video signala (od kamera) putem UTP kablova (50 oma), i prilagođava impedacu na otpornst kompozitog video signal ( 75 oma).Koriste se u dužinama do 2000 metara sa pojačanjem signala.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA ILUMINATORI IC REFLEKTORI
ir_reflektor_led
IR ILUMINATOR (REFLEKTOR) - Infra-crveni reflektor, namenjen je poboljšanju osvetlenja video snimka, pri izuzetno smanjenom intenzitetu osvetlenja. Više varijanti dometa i širine ugla, 60 metra (60°) ILI 70 metra (30°). Nevidljiv za ljudsko oko, radne temperature -50 do +70C.

     VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA MIKROFONI
audio_modul_mikrofon
AUDIO MODUL - Audio modul, Mikrofon za kamere, 12Vdc, 12mA, osteljivost -2,5dB, dimenzija 69 x 39
mm, sa kablom od 30cm.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA POJAČIVAČI SIGNALA - DISTIBUTERI
video_distributer_pojacavac
VIDEO DISTRIBUTER -Pojačavač i razdelnik video signala u varijanti 1 ulaz 8 izlaza.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA ZA POKRETNE KAMERE
pan_tilt
PAN TILT - Opis fotografije Pan-Tilt motor za pokretanje kamera, levo-desni, gore-dole (opcionalno zum, zavisnosti od tipa kamere).Kontrola kamera uz pomoć kontrolera.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA OPTIKE VARI-FOCAL BOARD
optika_za_kameru
VARI-FOKALNI OBJEKTIVI ZA KAMERE TIPA BOX - Vari-fokalni objektivi sa auto-irisom (automackom redukcijom količine svetla) ili bez njega u rasponu širine uglova od 5mm-50mm(51.8°~5.6°stepeni) i 5mm-100mm(52.0º~2ºstepeni) više proizvođača, SAMSUNG, PENTAX, FUJIFILM, COMPUTAR, DAIWON...
optika_dom_kamera
OPTIKA (BOARD) ZA KAMERE TIPA DOME - Više vrsta fiksnih objektiva koji su standardni za većinu kamera tip dome, u varijantama od 1.9 mm(~136°), 2.97mm(~130°), 3.0mm(~120°), 3.6 mm, (~92°), 4.0mm(~80°), 6.0mm(~53°), 8mm(~36°), 16.0mm(~19°).

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA NOSAČI
nosac_kamere_metalni
NOSAČ DOM KAMERA -Metalni anti-vandalni zidni nosač, za kamere tipa ,,dom,,.Nosač stoji pod uglom od 90 stepeni, mogučnost skivanja kablova kroz kućište nosača u sivoj boji.
nasaci_za_kamere
METANI NOSAČ BULLET KAMERA - Univerzalni metalni nosač za kamere tipa,,bullet".Nosač sa jednim ,,kolenom", ograničeno štelovanje u tri ose.Pouzdan nosač izrađen od metala u crnoj boji.
plafonski_nosac_kamere
METANI NOSAČ KUĆIŠTA KAMERA - Univerzalni metalni plafonski nosač za kućišta kamera.Nosač sa jednim ,,zglobom", štelovanje u dve ose.Pouzdan i jak nosač izrađen od metala u sivoj boji.Kanal za prolaz kablova.
nosac_stubni_kamera
ADAPTIVNI NOSAČ KUĆIŠTA KAMERA - Adaptivni dvostrani nosač za montažu kućišta kamera na stub, izrađen od metala pouzdan i jak u bež boji.
nosac_kamere
METALNI NOSAČ KUĆIŠTA KAMERE - Metalni nosač za kućišta sa
kanalom za prolaz kablova, dostupni u bež i silver boji.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA KUĆIŠTA
kuciste_kamere_ventilator
METALNO KUĆIŠTE KAMERA - Kućište za spoljnu montažu, pripremljeno za instalaciju nosača
sa skrivenom kablažom, otvaranje sa strane, grejač, ventilator,
nadstrešnica, 220Vac.
kuciste_kamere
METALNO KUĆIŠTE KAMERA SA NOSAČEM- Kućište za spoljnu montažu, pripremljeno za instalaciju nosača
sa skrivenom kablažom, otvaranje sa strane, grejač, ventilator,
nadstrešnica, u kompletu sa nosačem za skrivenu kablažu, 220Vac.

    VIDEO NADZOR - PRATEĆA OPREMA KONEKTORI
bnc_rca_konektor
BNC ČINČ (RCA) KONEKTOR - BNC muški - činč (RCA) ženski konektor standarni prelaz u sistemima video nadzora.Koristi se za prelaz sa kabla koji se završava činč konektorom (muškim) na BNC(muški) koji se spaja sa ženskim BNC konektorom na Digitalnnom video rekorderu (DVR).
bnc_rca_muski
ČINČ (RCA) BNC KONEKTOR - Činč (RCA) muški - BNC ženski konektor standarni prelaz u sistemima video nadzora.Koristi se za prelaz sa BNC(muškog) na činč (RCA) muški koji se spaja sa ženskim činč (RCA) konektorom koji je standardni na AV(audio-video) ulazima televizora.
bnc_t_racva
BNC T RAČVA - Jedan BNC muški, dva BNC ženska priključka, koristi se u situacijama kada je neophodno signal sa kamere proslediti na dva uređaja, npr. DVR i televizor.
dc_kabl
DC KONEKTOR - Dc(muški) konektor standardni konektor za napajanje kamera (jednosmerna struja), sa kablom.
dc_racva
DC RAČVA KONEKTOR - Dc(ženski) ulaz- četiri Dc(muška) izlaza.
KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE OSTALE FOTOGRAFIJE NAŠIH REFERENCI I OPREME
Div Security